Krydderurte hummus med chiafrø
Kender I hjemmesiden økologisk supermarked? Det er simpelthen en fantastisk webshop, hvor du finder mange gode økologiske produkter, og det bedste af det hele er, at de går op i at stoppe madspild. Går du ind på deres side med stop madspild, vil der være gratis- og nedsatte varer. Ja, du hørte rigtigt. Gratis. Du vil altså kunne finde rigtig mange gode tilbud og lige nu har de faktisk chiafrø til en rigtig god pris, som du kan bruge i denne opskrift på hummus med chiafrø. Jeg elsker, når man giver sin hummus en lidt anden tekstur, og med chiafrø giver det sådan en “poppende” fornemmelse i munden. Fortæl mig, hvad bruger I chiafrø til?
Du skal bruge:
1 dåse kikærter
1-2 spsk olie
1-2 spsk citronsaft
1 håndfuld friskhakket krydderurter (Jeg brugte løvstikke, rosmarin, persille og koriander)
2-3 spsk chiafrø
1-2 tsk chilisauce
1-2 spsk spidskommen
1 spsk tahin
1-2 fed hvidløg
1-2 tsk røget paprika
ca. 1/2-1 dl vand
salt & peber
Alle ingredienser, bortset fra chiafrø, blendes med en stavblender eller foodprocessor. Smag den endelig til undervejs med salt, peber eller citronsaft. Tilsæt chiafrø og nyd din hummus med ristet brød, grøntsagsstænger eller som dip til ovnbagte kartofler.
Velbekomme
Indlægget indeholder affiliatelinks
Tusind mange tak, mitsundejeg?. Det luner meget om hjertet ☺️