Selleribøffer med violifeost

Kanelsnegle

Jeg er ved at samle en masse gode opskrifter sammen, som kan laves ud af en simpelt dejopskrift – nemlig min favoritdej, som du kan finde her på bloggen og i linket i opskriften. Og idag er vi altså nået til de lækreste kanelsnegle, som vil få enhver mund til at løbe i vand. Har du ingredienserne er det bare med at komme igang med at bage lidt hyggekage til lørdagen.

img_4151

Du skal bruge:

1 portion basicdej

4 spsk brun farin

3-4 spsk plantesmør

3 tsk kanel

Glasur:

ca. 100 g flormelis blandes med 1/2-1 spsk vand


  1. Forbered dejen og stil den til hævning i 1 time.
  2. Bland brun farin, smør og kanel sammen til en ensartet remonce.
  3. Tag dejen og rul den ud på et meldrysset bord – gerne i en rektangel form.
  4. Fordel remoncen ud på dejen og tril den forsigtigt sammen til en pølse.
  5. Skær små stykker af pølsen og tryk dem flade på en bageplade beklædt med bagepapir. Jeg fik 10 snegle ud af dejen.
  6. Stil ovnen på 200° og lad sneglene hæve indtil ovnen er klar.
  7. Bag dem i 12-15 min.
  8. Efter endt bagetid stilles sneglene til afkøling og imens kan du gøre glasuren klar.
  9. Fordel et fint lag glasur over sneglene og server dem med det samme.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Selleribøffer med violifeost