Æblesmør

Smoothie med dadler a la orangeknas

Det er mandag, det er morgen og det er tid til forkælelse endnu engang. Weekenden har været hård. At være mor til to små og samtidig have et stort søvnunderskud kan til tider være hårdt. Man har lettere ved at vrisse og alt virker lige pludselig så uoverskueligt – og bevares.

Jeg ved udemærket godt, at det er sådan det er for langt de fleste småbørnsfamilier, men derfor kan det vel også være okay at have lidt selvmedlidenhed.

Der er dog én vigtig ting, som hurtigt er med til at overskygge de trætte tanker – nemlig at være taknemmelig. Jeg er taknemmelig. Jeg vil nærmere påstå at sige, at jeg er lykkelig! Livet skal nydes og det skal jeg  sommetider huske på. Jeg er så taknemmelig for livet og hvor jeg er netop nu. Omringet af min fantastiske lille familie, som betyder alt for mig.

Og når det nu er mandag – hvorfor ikke starte dagen ud med en super lækker og syndig smoothie?

Da jeg først tog en slurk af denne chokoladesmoothie, tænke jeg, at den havde meget tilfælles med orangeknas – tænk at så få ingredienser kan frembringe en så lækker og syndig smag som denne? Av, av av.

img_4176Beregnet til 2 personer:

  • 10 dadler
  • 1 håndfuld isterninger
  • 3 dl plantemælk
  • 1 appelsin
  • 2 spsk kakao
  • evt. en håndfuld kakaonibs

  1. Fjern stenene fra dadlerne og kom dem i en blender
  2. Blend dadlerne sammen med de øvrige ingredienser
  3. Find to glas og hæld smoothien op
  4. Drik, nyd og start mandagen på bedste vis.

Velbekomme.



 

Jeg har længe overvejet, om jeg skulle investere mig i noget lidt bedre til at tage mine madbilleder med end den Iphone 5c, som jeg til daglig bruger. Jeg kan rigtig godt lide at tage billeder med telefonen, men da der ikke er så meget plads på den, bliver lagringspladsen hurtigt fyldt op, og med et kamera vil jeg slippe for dette problem. Udover dette er der ikke meget lys i vores hjem, og jeg har læst mig lidt frem til, at man kan bygge sit eget mini foto studio ved hjælp af en papkasse, noget plakatpapir, lys og silkepapir. Smart, ikke?

kameraJeg har tænkt meget over, om et systemkamera vil være et oplagt bud på et simpelt men smart kamera, som har indbygget wifi. Jeg kan godt lide tanken om, at kameraet ikke er så voldsomt som et spejlreflekskamera, og jeg er helt sikker på, at den kan de ting, som jeg har behov for til at tage billeder. Desuden vil det gøre det lettere at uploade billeder fra kameraet til computeren eller ipad’en.

Ved I  noget om systemkamera og hvad bruger I til at tage billeder med?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Æblesmør