Haydari med mandelfeta

Chips á la kartoffelskræl

Igår da jeg var i færd med at skrælle kartofler slog det mig lige pludselig, at selve skrællen på kartoflerne var så fin, at det næsten ville være synd at smide det ud til grønt affald. Det er selvfølgelig altid en mulighed at lade skrællen blive på kartoflerne, med det var ikke det, der var planlagt. Istedet røg de en tur i ovnen og under 30 minutter var kartoffelskrællerne blevet forvandlet til sprøde og lækre chips.


Chips á la kartoffelskræl (ca. 5-6 kartofler):

  • Kartoffelskræl
  • 1 pose
  • 1-2 spsk olie
  • 1,5 tsk salt
  • 1-2 spsk mel
  • Krydderier: røget paprika, timian, oregano, løgpulver osv.

  1. Tænd ovnen på 200º
  2. Hæld kartoffelskrællen i en pose og bland dem med de resterende ingredienser.
  3. Hæld blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 15-25 min. Hold øje med dem undervejs.
  4. Køl dine chips af og server dem som tilbehør eller som snacks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Haydari med mandelfeta