Mango-banan mousse

Franskbrød med boghvedekerner

Hjemmebagt franskbrød er virkelig lækkert. Især når brødet er luftigt, blødt og med en sprød krumme. Dejen til dette franskbrød har jeg fyldt med boghvedekerner. Udover det tilsætter jeg også ofte en sød kartoffel i tern og det gør underværker for brødet.

Står den på hjemmebagt brød imorgen tidlig?

IMG_4499

  •  25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl boghvedekerner
  • 7 dl mel
  • 1 spsk plantesmør

  1. Udrør gæren i lunkent vand.
  2. Tilsæt salt og sukker.
  3. Rør de sidste ingredienser i og ælt dejen grundigt inden du stiller den til hævning i ca. 2 timer.
  4. Tænd ovnen på 250º.
  5. Hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir eller smurt med olie.
  6. Bag først brødet i ovnen i 10 min og skru derefter ned for varmen på 200º og bag brødet i 20-30 min. Brødet skal lyde hult, når du banker på det.
  7. Spises med Naturli’s lækre plantesmør

IMG_4495

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mango-banan mousse