Broccolisalat med røget tofu

Børnevenlig morgengrød med kanel og kardemomme

Min datter Freya elsker havregrød og jeg elsker at lave grøden til hende fordi jeg ved, at hun spiser den med velbehag.

Det er oftest en ganske plain havregrød hun får med lidt frugt men det hænder også, at jeg kommer lidt ekstra fyld i grøden – og når jeg så har en rest grød tilovers, hvilket altid er tilfældet, kommer jeg den enten i bolledejen eller laver en omgang klatkager, som serveres til eftermiddagsmaden sammen med frugt.

Denne her morgengrød er med en skøn krydret smag af kardemomme og kanel og sammen med bananen som er med til at give grøden en fylde og sødme, er det virkelig en god måde at starte sin dag på. Husk endelig at tilføje en lille smørklat – gerne Naturli’s plantesmør!

Hvad kan I godt lide at putte i jeres morgengrød?


Morgengrød med kamel og kardemomme til 2 personer:

  • 1 dl perlespelt
  • 1 banan
  • 2 dl havregryn
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 1 tsk ægte kanel
  • 3 spsk hampefrø
  • 2-3,5 dl havremælk eller vand
  • Naturli’s plantesmør

  1. Aftenen inden: Udblød dine perlespelt i vand i min 8 timer
  2. Hæld den udblødte perlespelt i en kasserolle havregryn, krydderier og banan. Tilsæt plantemælk/vand og kog grøden godt igennem.
  3. Tilsæt evt. mere væske, hvis dette er nødvendigt.
  4. Kom tilsidst hampefrø i grødblandingen og fordel den i 2 skåle.
  5. Top med et drys kanel og en smørklat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Broccolisalat med røget tofu