Græskarstew med et twist af mynte

Græskarbrownie

Græskar fungerer godt i kage, grundet dets sødme og fyldige “kød”, og jeg er simpelthen begyndt at brainstorme lidt, for at komme frem til så mange retter med græskar som muligt, så den næste, jeg bringer på banen her på bloggen er intet mindre end denne brownie med græskar. Prøv den, smag den og bedøm endelig, om den ikke er bare en lille smule god?

Bagetid: 200° i ca. 40 min
Du skal bruge:
240 g græskar
50 g havregryn (for glutenfri version, brug fra glutenfrie havregryn)
150 g friske dadler (du kan også vælge at udbløde tørre dadler i noget vand. Det skal dog stå i noget tid, inden de er bløde)
4 spsk kakao
2 tsk vaniljepulver
2 tsk kanel
1 1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 spsk kokosolie
ca. 2 dl plantemælk
1 spsk kaffe
100 g mørk chokolade, hakket
60 g hakket valnødder

Skær græskaret i grove tern, læg dem på en bageplade og bag dem i ovnen på 200 g i ca. 20 min.
Tilsæt samtlige ingredienser, bortset fra chokolade og valnødder i en foodprocessor og blend til du får en ensartet masse. En stavblender kan også bruges. Rør den hakkede chokolade og valnødder i browniedejen og hæld den i en form beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen på 200 ° i ca. 40 min. Kagen er en smule blød, når du tager den ud, men bare rolig. Stil den i køleskabet i nogle timer, så den får sin fasthed. Server den med hakkede nødder, chokoladesovs eller en super lækker vaniljeis.

FullSizeRender-1

Velbekomme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Græskarstew med et twist af mynte