Grønkålspesto med valnødder

Simpel og enkel grønkålssalat

Jeg købte en pose med grønkål på tilbud i den lokale Fakta. Indholdet i posen rækker til en del retter herhjemme hos os, da jeg er den eneste (indtil videre), der godt kan lide grønkål. Søndag morgen benyttede jeg mig af, at der var tid og ro, inden lille A vågnede, til at lave denne grønkålssalat som tilbehør til nybagte boller og friskbrygget kaffe. Med et strejf af sundhed og en masse sødme fra de økologiske clementiner, de frysetørrede granatæblekerner og de små æbletern, fungerede det upåklageligt som morgenmadstilbehør. Kender I Urtekrams frysetørret granatæblekerner? Jeg kan varmt anbefale dem – især hvis du eksempelvis gerne vil forkæle din morgengrød/smoothie med smag og farver. Du kan købe dem lige her hvis du allerede nu har lyst til at forkæle dig selv med en skøn smagsoplevelse. Jeg er en stor fortaler for Urtekram, fordi deres produkter holder, og når jeg har muligheden for det, er det gerne deres produkter, vi bruger i hjemmet. Eksempelvis elsker F deres lækre kokostern. De er stærkt vanedannende. Urtekrams produkter er økologiske, og deres plejeprodukter er allergivenlige. Ydermere har de et stort udvalg af glutenfrie produkter.

IMG_3048

Til grønkålssalaten skal du bruge:
2 håndfulde hakket grønkål
1 æble
20 g hakket valnødder
3 spsk granatæblekerner
1 clementin
1 spsk citronsaft
2 tsk agavesirup
lidt salt og peber

Strø lidt salt over kålen og massér den godt og grundigt. Skær æblet i tern, hak valnødderne og del clementinen. Bland ingredienserne i grønkålen og lav en enkelt dressing af citronsaft, agavesirup, salt og peber. Lad salaten stå og trække lidt, inden du serverer den. Mums filibaba og velbekomme

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Grønkålspesto med valnødder