Simpel og enkel grønkålssalat

Rødbedespread

Kender I Urtekrams Rødbedespread, som kan købes i butikkerne? Jeg elsker den, og når jeg rigtig vil forkæle køleskabet med lidt ekstra godter, ryger den ned i indkøbskurven. Sommetider er jeg også så heldig, at den er på tilbud, men det er desværre stadig en pebret pris, så derfor har lavede jeg i tirsdags min egen rødbedespread til næsten ingen penge. Og så smager den ligeså godt – hvis ikke bedre!

image

Du skal bruge:
100 g solsikkekerner opblødt i vand i min 3 timer eller natten over
100 rødbeder
16 g peberrod
1 spsk løgpulver
2 tsk urtesalt
1 spsk citron
1 spsk olie
lidt vand

Læg solsikkefrøene i blød i vand i minimum 3 timer. Skræl peberrod, rødbede og skær dem i grove tern. Du kan vælge at bage rødbedeternene i ovnen på 200° i omtrent 20 min eller lade vær. Efter iblødsætning af solsikkekernerne blendes de på en foodprocessor eller med en stavblender sammen med de øvrige ingredienser. Smag til undervejs.

Velbekomme.

Ingen kommentarer til Rødbedespread

 • Greeneater

  Selvfølgelig 😉 Fejlen er hermed rettet, så der ikke skal herske nogen tvivl om, at det blot er 100 g 😉 Tak!

  Kh
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  100 rødbeder? Aaarg må vi nøjes med 100 gram?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Simpel og enkel grønkålssalat