Hokkaido hummus

Sprøde chokoladecookies

Jeg elsker at bage, og jeg håber inderligt, at det vil smitte af på mine to piger. Jeg har dem ihvertfald med mig i køkkenet, når mel, sukker og diverse bageartikler bliver hevet frem. F sidder i spænding på køkkenbordet klar til at hjælpe med at hælde de afmålte ingredienser op i røreskålen, imens A er hos mig i slyngen. F mærker på de forskellige ingredienser og bruger sine sanser. Hun smager lidt på melet, men finder hurtigt ud af, at den mørke chokolade smager meget bedre. Vi blev ihvertfald hurtigt enige om, at de her cookies er værd at skrive bag øret, når der skal inviteres på gæster næste gang. Det helt igennem fantastiske ved dem er, at jeg har brugt Naturli’s nye smørbar med cashewnødder. Kender I den? Den smager som en drøm og af jul. Der er nemlig appelsinolie i, og det gør den bestemt ikke ringere. Der åbner sig en masse muligheder med denne smørbar, og jeg ser frem til at bruge den i flere bagværker og kager. Især i den her tid, hvor der snart skal bages de årlige julesmåkager. Denne her opskrift er til ca. 12 cookies.

IMG_0140

Du skal bruge:
50 g plantemargarine
50 g cashew smørbar fra Naturli’
38 g brun farin
38 g sukker
38 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1 nip salt
63 g mel

evt. 60 g mørk chokolade

Tænd ovnen på 190°. Rør plantesmør, cashewsmør sammen med sukker og brun farin i ca. 3 min. Tilsæt de resterende ingredienser og rør det godt igennem. Tilsæt hakket mørk chokolade. Form små kugler og tryk dem flade på et stykke bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 13 min.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hokkaido hummus