Små kakaopandekager

Grønkålspandekager med stegte spicy grøntsager

Der er gået pandekager på hjernen.  Når jeg først får smag for noget, er det bare om at få produceret nogle i en fart – ja, jeg taler om pandekagerne. Jeg indrømmer gerne, at min familie ikke er de store grøntsagsspisere, så jeg gør alt hvad der kan gøres i forhold til at indføre det i gryderetter, bagværk osv. Sommetider er det en sikker vinder – andre gange halter det lidt bagefter. Som dengang jeg påstod, at jeg havde lavet en gulerodskage uden at fortælle, at det var med rødbeder istedet. Jeg syntes, at den smagte super godt, men min kæreste derimod var mere eller mindre skuffet. Selvom det er ved at være 2 år siden bliver den ofte nævnt, når jeg har bagt kage.

Pandekagerne her er med grønkål og jeg fyldte dem med sauterede spicy grøntsager.

IMG_0257

Pandekagedejen ca. 8-9 stk:

2 dl mel

1,5 dl rugmel

3,5 dl vand

50 g finthakket grønkål

1,5 tsk bagepulver

1 tsk salt

Stegte spicy grøntsager:

1 spsk olie

1/4 finthakket blomkål

1 porre

2 kartofler i tern

1 gulerod i tern

1 håndfuld grønne bønner

2 tsk karry

2 tsk løgpulver

2 tsk røget paprika

2 tsk garam masala

2 tsk citronsaft

1 tsk chilisauce

1 spsk gærflager

1-1 1/2 dl vand

1 spsk soyasauce

smag til med salt og peber

Bland ingredienserne til pandekagedejen og lad den hvile i 30 min, inden du bager pandekager.

Imens kan du gøre dine grøntsager klar. Snit det hele fint og kom det på en middelvarm pande med olie. Sauter det godt og kom krydderierne på. Hæld vandet på og lad det simre til grøntsagerne er nok. Smag til med salt og peber, hvis det er nødvendigt.

IMG_0029

Hæld fyldet i din pandekage og server den med sød chilisauce.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Små kakaopandekager