Barnedåb

Græskar cookies

Efter en veloverstået barnedåb, vil det være på sin plads at nyde sin kop kaffe, som er blevet en smule halvlunken, da der lige skulle ordnes noget halvpraktisk i form af bleskift m.m…. Som tilbehør til kaffen i form af noget sødt (mama really needs some sugar), kunne det ikke være mere perfekt, at jeg i fredags bagte de her græskar cookies. At jeg så ved et uheld valgte at brænde den ene halvdel af mine cookies på, snakker vi ikke højt om.

IMG_0034

Du skal bruge:

50 g græskartern

50 g kokosolie

40 g brun farin

40 g friske dadler

10 g havregryn

30 g hirseflager (kan erstattes af havregryn)

85 g hvedemel

1 nip salt

1 tsk bagepulver

1 tsk kanel

1 tsk vaniljepulver

1 tsk nelliker

1 tsk ingefær

2 tsk revet citronskal

Tænd ovnen på 200° Og bag græskarternene i 20 min tid. Blend dem derefter med kokosolie og friske dadler til det bliver til en ensartet pure. Bland de resterende ingredienser deri og stil cookiedejen på køl i ca. 30 min. Imens kan du skrue ovnen ned på 170°. Tril små kugler, som du maser flade på bagepapiret. Bag dem i ca. 11-12 min.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Barnedåb