Blomkålsgratin med grønne linser og valnødder

Bananbrød med cashewsmør

Bananbrød er på banen. Nogle mennesker bryder sig ikke om overmodne bananer mens andre ikke kan få nok af dem. Overmodne bananer kan virkelig bruges til så meget, og da jeg ikke lige havde lyst til at lave nicecream af bananerne (frosne bananer, som blendes til en cremet is), blev det til bananbrød i denne omgang. Udover bananer, valgte jeg også at tilføje Naturli’s absolut skønneste Cashew smørbar, som har et strejf af appelsin. Jeg eksperimenterer jævnligt med denne smørbar, for den kan bare meget mere end blot at være smørelse til brødet. Brødet har en naturlig sødme fra bananerne + en enkelt appelsin, og fungerer glimrende som brød til morgenbordet.

IMG_0039

Du skal bruge:

3 overmodne bananer

Saften fra 1 appelsin

1 nip salt

3 tsk birkes

1/2 tsk kardemomme

1 tsk bagepulver

1 tsk natron

2 tsk vaniljepulver

3 tsk kanel

2,5 dl mel

2 dl hirseflager

2 dl plantemælk

1-2 spsk Naturli’ Cashew smørbar

Indstil ovnen på 200°. Pisk ingredienserne sammen og hæld dejen i en lille brødform beklædt med bagepapir. Bag brødet i ovnen i ca. 40 min. Lad brødet køle af, inden du sætter tænderne i det, HVIS du kan vente så længe ?

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Blomkålsgratin med grønne linser og valnødder