Bananbrød med cashewsmør

Dadelkugler med gulerødder

Findes der noget bedre end en meget sød tand? Min tand er meget sød, og det gør det ikke bedre, at vi snart skriver december måned. Jeg er så småt igang med at finde ud af, hvad der skal bages i år til julebordet, og jeg ser frem til at komme igang. Idag blev det ikke lige til julebag. Dog endte det med små dadelkugler til den søde tand. Smagen minder en smule om gulerodskage, så hvis du godt kan lide gulerodskage, er det en oplagt mulighed til fredagshyggen.

IMG_0328

Du skal bruge:

1 1/2 fintrevet gulerødder

2 tsk stødt ingefær

20 friske dadler

1/2 håndfuld rosiner

2-3 tsk citronsaft

2 tsk vaniljepulver

3 tsk kanel

1 håndfuld valnødder

1 spsk kokosolie

10 spsk havregryn

1-1/2 plade mørk økologisk chokolade

Riv gulerødderne fint. Kom ingredienserne i en foodprocessor eller brug en stavblender til at blende det hele godt igennem. Konsistensen er en smule blød, så stil det på køl i et par timer. Tril små kugler og smelt chokoladen over vandbad. Overtræk kuglerne med chokolade og stil dem på køl i en time indtil chokoladen er størknet.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bananbrød med cashewsmør