Persillemayo med aquafaba

Julekonkurrence – Tiny Gardens

Konkurrencen er afsluttet.

Det er intet mindre end fantastisk, for idag er der netop en uge til juleaften, og i den anledning vil jeg afholde min allerførste konkurrence på bloggen.

Da vi flyttede i hus for lidt over et år siden, fik jeg etableret to plantekasser i gården, som vi har haft megen glæde af henover sommeren. Det har intet mindre været fantastisk at bruge hjemmedyrkede krydderurter og grønt i madlavningen, og jeg ser virkelig frem til at komme igang igen til foråret. Heldigvis er der ingen der siger, at man skal vente så længe. Jeg er netop gået igang med at etablere mine små vindueshaver fra Tiny Gardens, og jeg ser frem til at se mine frø spire på livet løs.

IMG_0125IMG_0126

Tiny Gardens er en socialøkonomisk virksomhed, der producerer vindueshaver til alle, som har lyst til at dyrke deres eget mikrogrønt uanset boligforhold og årstid. De små vindueshaver leveres i genbrugspap, som er fødevaregodkendt og der medfølger desuden en kompostbar hampemåtte, som frøene skal spire på. Der er endda mulighed som kunde at tegne et abonnement hos Tiny Gardens, så du hver måned får tilsendt frø direkte til din adresse, hvilket jeg synes er skide smart og nemt. Ud over at glæde os kunder med økologisk mikrogrønt til hjemmedyrkning, har Tiny Gardens en vision om at skabe rummelige arbejdspladser og forhold til sårbare mennesker, der har svært ved at kunne indgå på ordinære arbejdspladser. Dét alene er helt klart en vision, jeg synes, at man kan være stolt af og støtte op om.

Da der idag er 1 uge til jul, har jeg i den anledning muligheden for at glæde én af jer læsere derude. Jeg har været så heldig, at jeg i samarbejde med Tiny Gardens har mulighed for at udlodde deres skønne gaveæske med i alt 12 økologiske frø og tilbehør dertil. I gaveæsken finder du:

3 tiny gardens komplette med hampemåtte og økologiske frø
Refil kit med 9 måtter og 9 poser økologiske frø – alle er forskellige
12 plantepinde
1 nittet æske af kraftig genbrugskarton

IMG_0121

Billedet er lånt af Tiny Gardens

IMG_0122

Billedet er lånt af Tiny Gardens

Alt det, du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget og fortælle mig, hvad du vil bruge dine hjemmedyrkede spirer til eller hvilken ret, du vil bruge dem i, hvis du vinder gaveæsken.

Konkurrencen løber frem til onsdag d. 22 kl 21:00, hvor vinderen udnævnes i kommentarfeltet og på min Facebookside.

Ingen kommentarer til Julekonkurrence – Tiny Gardens

 • Henriette Christiansen

  De skal bruges til at komme i en masse æggewraps og omeletter .. mums :0P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Meget flot koncept, det er virkeligt godt fundet på og projektet med at skabe gode rammer på arbejdspladser og gode vilkår for syge er et rigtig godt tiltag:-)
  Jeg kom selv ud for en arbejdsulykke og blev 2/3 del invalid.
  Før var jeg meget aktiv også i haven.
  Det ville være perfekt med økologisk i karmen, jeg ville elske at se det vokse sig delikat.
  Og så ville jeg lave et slags tapasbord, med forskellige salater med urter/spirer, pastaretter med urter/spirer og lidt fisk med urter/spirer og kolde retter for så smager urterne/spirerne bedst igennem:-)
  Glædelig jul ønskes og et spænende 2017 med drømmende sat i værk:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Der skal komme ekstra grønt på rugbrødsmadderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin

  Jeg ville hygge mig sammen med min datter på 7 år om at få det til at grå her i vores lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Kristensen

  Hvis jeg skulle være heldig – vil jeg bruge de grønne spire til min frokost og pynt på toppen af en dejlig bønnesuppe 🙂
  Jeg er efter næsten 60 år blevet næsten veganer – kun næsten så måske er jeg flexitar. Det der inspirerer mig er netop en blog som din hvor jeg har fundet mange gode opskrifter og ideer til et grønt liv. Jeg har ikke spist kød eller fisk i ca 1 1/2 år nu og kommer aldrig til det igen ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi Barun

  🙂 har faktisk lige bestilt lidt hos Tiny Gardens til raflegaver og værtindegaver. Jeg elsker spirer og lever meget grønt .-) har før dyrket en del spirer og ville elske at få sæt til at dyrke flere. Glæder mi til at prøve dem fra Tiny Gardens <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Vodstrup

  Uh jeg elsker simpelthen “mikrogrønt”! Jeg bruger det både på æggemadder (og andre “madder”), forskellige salater, men også som topping på fx supper, lasagne eller kartoffelmos – ja jeg bruger det faktisk til hvad som helst ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Flot giveaway! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skal min datter Helene, som studerer på universitetet her i Holland have sættet, så hendes fine veganske måltider kan blive endnu bedre! ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conni

  Jeg vil pynte avocado madder og linse salat og nyde synet og smagen og glæden ved hjemmegjort grønt på toppen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mmm Så lækkert? Jeg ville lave lækre madder men også som pynt og tilbehør til salater…er desværre ik mere opfindsom end dét? Allermest ville det klæde min vinterblege vindueskarme med lidt liv mens vi venter på foråret❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Spirerne skulle bruges i salater 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natanja Simony

  Til feb flytter mig og min familie i en ny lejlighed – med have.
  Det bliver vores første have, og vi glæder os.
  Og med denne fine pakke vil det få os godt i gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Poulsen

  Jeg ville bruge dem som en ekstra kant i mine salater, eller på toppen af en rugbrødsmad, hvis jeg er på farten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Vil bruge dem i lækre salater og som drys på rugbrøds madderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Som det grønne drys – på alt. Madpakker, pasta, supper..

  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg vil nyde at se livet vokse, og lave dressinger med friske spire eller på mader… alt efter typen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååh det gad jeg mega godt! Jeg savner sådan en have, men jeg har en altan – der kunne de få de dejligt om sommeren 🙂 jeg elsker at bruge spirer i min mad, propfyldt med alt den energi jeg har brug for. Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  I mine salater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Spirer på alle rubberne! Og i alle salater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  jeg vil bruge dem på mine madder – i min madpakke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Ville elske at give denne til min skønne roomie, som har meget grønne fingrer og elsker at lave mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil lave en god æggemad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil lave indisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Retten må min kæreste nok stå for, da jeg ikke er den bedste i et køkken, men så har jeg til gengæld grønnere fingre end ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria K. Johansen

  Jeg vil pryde min mad med de lækre spirer ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Jeg ville bruge dem i lækre salater og som et friskt grønt twist på mine madder 🙂 Jeg elsker at pynte mine madder med karse, lidt løg og andet der bare gør maden lidt mere lækker og indbydende 🙂
  Det er super smart fundet på, for man kan virkelig godt mangle den der hygge ved at have en have, når man bor i lejlighed. Og der er ikke noget bedre end at kunne dyrke sin egen mad om ikke andet så bare noget af den 🙂

  God jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • paprika

  Til at give knas til min rugbrødsmad, det mangler jeg virkelig her i den mørke tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville så med min søn og de 3 dagplejebørn i hulen, for at vise dem magien, og for at håbe på at inspirere til en grønne og langsommere livsstil ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Vibe

  Hvis jeg vinder vil jeg bruge de hjemmedyrkede spirer i madlavning samt nyde synet af spirende grønt liv på 5. Sal i lejligheden?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Persillemayo med aquafaba