Julegløgg og vinderen af Tiny Gardens Giveaway

Squashghetti med avocadocreme

Det er idag dagen før dagen – juleaften. I køkkenet er der gang i syslerierne og de sidste gaver bliver pakket ind. Mørket har endnu engang lagt sig, og lille A sover trygt og lunt. Jeg frygtede, at jeg der var en omgang influenza på vej til mig, men jeg har det heldigvis bedre – gudskelov! Vi sætter lige influenzaen på standby, indtil julen er overstået.

Der er en tradition om, at man lillejuleaften får risengrød til aftensmad, da resten bruges til risalamande den næste dag. Herhjemme ser det dog helt anderledes ud. Jeg lavede en portion risengrød, som nu står på køl. Havde min appetit været der til aftensmad havde jeg helt sikkert kreeret en omgang squashghetti med avocadocreme. Mættende og smagfuld på samme tid og så er det altså blot med få ingredienser.

IMG_3638

Til en portion:

1 squash

evt. 2 gulerødder

1 avocado

1 håndfuld persille

1 tsk røget paprika

1 spsk gærflager

2 tsk løgpulver

saften fra 1 citron

salt og peber

udstyr: en spiralizer

gærflager, sesamfrø og friske krydderurter til topping

skyld grøntsagerne og kør dem igennem din spiralizer. Et alternativ er et rivejern. Blend din avocado med følgende ingredienser og smag til med salt og peber. Rør cremen sammen med dine grøntsagsstrimler og drys med gærflager, sesamfrø og friske krydderurter. Serveres med et lækkert stykke brød on the side.

Velbekomme.

Indehoæder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Julegløgg og vinderen af Tiny Gardens Giveaway