Squashghetti med avocadocreme

Glædelig grøn jul

Kære venner

jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Jeg håber, at I må få jer en helt igennem skøn aften, og det er uanset om I fejrer juleaften eller ej. Jeg selv skal holde jul med min kæreste og vores to skønne piger samt mine forældre, svigerforældre og svoger. Det bliver en stille og rolig juleaften med pakkespil, god mad og hyggeligt samvær.

IMG_3641IMG_3642

Da jeg er den eneste, som spiser plantebaseret kost i familien, har jeg sørget for min egen waldorfsalat, julens veganske steg og risalamande. Den sidstnævnte er lavet til hele familien for come on. Man KAN altså ikke smage forskel?. Udover det, har jeg i år peppet den op med revet citronskal. Det gør den en smule frisk i smagen.

Hvad skal I have at spise juleaften?

Tak kære følgere, fordi I læser med. Det luner lidt om hjertet ?

Og rigtig glædelig jul ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Squashghetti med avocadocreme