Giveaway- Naturligstart

Oregano ost

I disse dage holder jeg lidt lav profil på bloggen. Jeg synes ikke, at der har været den store tid og overskud til at fordybe sig i nye retter. Jeg er så småt igang med at lave en liste over nye indlæg og ideer, der skal på bloggen. Udover dette er jeg også blevet spurgt om jeg har lyst til at lave en ny madplan til Mad Med Medfølelses hjemmeside. Det har jeg selvfølgelig sagt ja til. Jeg tænker, at den vil være at finde på deres hjemmeside når der til marts igen i år bliver afholdt Marts Med Medfølelse. Hvis du ikke ved, hvad Marts Med Medfølelse går ud på er det simpelt nok. Hop med på den grønne vogn og spis plantebaseret kost. For nogle kan det være en udfordring at droppe kød- og mælkeprodukter i en måned. Heldigvis er det som regel også en øjenåbner for de skeptiske kødspisere, der med det samme mærker et langt større overskud og et bedre helbred på plantebaseret kost.

Samtidig med, at jeg brygger på nogle småting, fik jeg lavet en lille og overskuelig ostesag igår. jeg synes selv, at den blev god og den fungerer fint som smeltet ost i varme retter. Istedet for soyamælk brugte jeg soyafløde. Det gør at osten bliver lidt federe i smagen.

IMG_3670

Du skal bruge:

200 mL soyafløde

1 tsk løgpulver

1 tsk hvidløgspulver

1/2 tsk gurkemeje (et alternativ kan være karry – der vil være en smule smag af karry i osten).

1 1/2 spsk Agar agar

1/2 tsk liquid smoke eller røget paprika

1 tsk citronsaft

1 1/2 tsk salt

2 spsk gærflager

1 spsk oregano

Hæld soyafløde og krydderier i en kasserolle. Tænd for blusset og varm fløden op. Tilsæt Agar agar inden ostecremen bliver alt for varm – skru derefter op og pisk ostecremen i min 8 minutter. Hæld ostecremen i en form og stil den på køl i et par timer. Brug den som pålægsost eller som tilbehør til en pastaret.

Velbekomme

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Giveaway- Naturligstart