Langtidshævet pizzabund

Godt nytår

Kære læsere
Jeg vil ønske jer alle et rigtig godt nytår. Nyd aftenen med dem, I holder af og spis noget god mad. Jeg selv, skal holde nytår med mine svigerforældre og svoger, så for vores vedkommende bliver det en stille og rolig aften. Nytårsmaden skal for alvor have sin prøve i aften, når jeg iblandt min kødspisende familie skal have:

Braiseret seitan på bund af en jorskokkepure med vanilje
– dertil smørstegte svampe, ovnbagte kartofler og en rosmarinsauce. On the side kommer der en spinatsalat med granatæblekerner, æbler, avocado og saltede mandler.

Til dessert har jeg lavet en iskage med 3 lag og en nøddetærte med æbleroser, som jeg lige vil dele med jer på billedet.

IMG_3712

Retterne havner meget snart på bloggen men allerførst skal vi have fundet vinderen af køkkenredskaberne fra Naturlig Start.

Et STORT tillykke til Louise Gross, der snart kan se frem til at lave mad med de nye køkkenredskaber.

Tak til alle dem, som deltog i min giveaway og endnu engang et rigtig godt nytår til jer alle. Jeg ser frem til at dele endnu flere glæder med jer i det nye år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Langtidshævet pizzabund