Nøddebund med creme og frugter

En matcha mandag

Det har på mange måder været en rigtig dejlig dag idag. Selvom klokken er mange sidder jeg endnu og er igang med skriblerierne. Her om aftenen er der nemlig ro til at fordybe sig og få ordnet de praktiske ting med blogindlæg og det vigtigste af alt – at nyde roen inden den næste morgen melder sin ankomst. Istedet for at skrive på en opskrift, sender jeg lige lidt god madkarma ud til jer alle.

januar

Lige for tiden er det meget grove salater med hummus, som jeg spiser til aften. Det er dejligt at kunne variere, og så er det desuden også billigt, nemt og mætter.

Til trods for at vejret har været gråt her i det nordjyske har solen alligevel skinnet her i vores hjem. Dagen startede først 10:15 da min veninde, som er stewardesse ved SAS og havde en mellemlanding i Aalborg, kom på besøg og spiste morgenmad med os. Det var rigtig dejligt at se hende igen. Vi har kendt hinanden i godt og vel 7-8 år og selvom vi ikke ser hinanden så tit, er det ikke noget, der påvirker venskabet. Inden min veninde endnu engang skulle tilbage til København, nåede vi lige at besøge We Feat, som er en nyåbnet New Yorker Foodbar i Aalborgs bybillede. Alt hvad der serveres er økologisk, sundt og så kan der også bestilles Matcha latte. Jeg har aldrig smagt Matcha latte før, så det var helt bestemt noget af en smagsoplevelse, da jeg sammen med min veninde nød sådan én med lille A på skødet. Desværre fik jeg ikke taget nogle billeder, men da det ikke er sidste gang, at jeg besøger We Feat, skal der nok komme nogen meget snart. Dog vil jeg sige, at jeg er vild med stedet. Efter at have brugt 3 år af mit liv i København, hvor der skyder et nyt madsted op hver 3. dag, er det rigtig fedt, at Aalborg endelig udvikler sig på madfronten og følger med trenden. Jeg ser virkelig frem til at overvære Aalborgs kommende udvikling i det nye år, for jeg er helt sikker på, at der kommer til at ske en del.

Rigtig god aften til jer derude og sov godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nøddebund med creme og frugter