En matcha mandag

One cup chokoladekage

Alle dem, som craver chokoladekage rækker en hånd i vejret ?🏻. Det er tirsdag aften og selvfølgelig skal der være plads til chokoladekage. Især hvis tilberedning + bagetid er under 20 min. Alt imens jeg skriver dette indlæg står jeg med chokolade helt op til begge ørerne. Det er vist et held, at ungerne sover og manden ser fodbold. Chokoladekagen her tager vitterligt ingen tid at lave, men til gengæld smager den rigtig godt. Det eneste du har brug for er en skål, et krus og en mikroovn – og så selvfølgelig ingredienser dertil.

img_3798

Du skal bruge:

10 friske dadler (alternativ er ca. 2 spsk agavesirup).

1 tsk vaniljepulver eller vaniljesukker

1 spsk smeltet kokosolie eller en anden type olie

2,5 spsk kakaopulver

1 tsk bagepulver

4 spsk mel

7 spsk plantemælk

1-2 spsk kold eller varm kaffe (bestemt ikke nødvendigt).

saften fra 1 appelsin

1 nip salt

evt. 1 tsk kanel, kokosmel, hakkede nødder, chokolade eller hvad du nu lige har allermest lyst til

Mos dadlerne godt sammen eller blend dem til en ensartet masse. Hæld dadlerne i en skål og rør dem sammen med de øvrige ingredienser til en ensartet masse. Hæld dejen op i et stort dekorativt krus eller i 2 små. Bagetiden varierer en smule, men jeg gav min ca. 3 min i mikroovnen. Skynd dig i al hast under et tæppe med dit krus og en ske. Sid dig godt til rette og NYD din chokoladekage.

Velbekomme.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En matcha mandag