Min favoritdej

Pølsehorn

Pølsehorn kommer vi ikke udenom når man som jeg har småbørn i hjemmet – det er hyggeligt at bage dem sammen med sine børn, de er nemme at have med på tur og så mætter de. I sidste uge var jeg forbi vores lokale Aldi for at købe spread og pølser. For 1-2 måneder siden lancerede Aldi en del veganske produkter, som er fast i deres sortiment. Priserne ligger i et prisleje som alle kan være med på. Deres 7 forskellige spreads ligger på 16,95 kr og det samme mener jeg, at pølserne gør. Og.. Det bedste af det hele er, at det oser af økologi, så hvis du har en Aldi nærområdet, så synes jeg, at du skal overveje at give den et besøg. Det er overraskende hvor mange gode og billige produkter, de har.

img_3852

Du skal bruge:

1 portion basicdej

2 pakker pølser fra Aldi (der er 7 små pølser i en pakke)

ketchup og/eller sennep

evt. sesamfrø til pynt


Ovnen tændes og indstilles til 200°. Del dejen i tre. Tag én portion dej ad gangen og rul dem flade. Smør dejen med ketchup og/eller sennep, inden du deler dejen yderligere i små trekantede felter. Placer en pølse på hvert felt og fold dejen rundt om pølsen. Læg pølsehornene på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl pølsehornene med vand eller plantemælk. Strø sesamfrø over pølsehornene hvis dette ønskes. Bages i ovnen i ca. 10-12 minutter.

Velbekomme og god søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min favoritdej