Mungbønnepostej

Ærte-grønkålssuppe

Suppe er skønt i en tid, hvor det allerbedste man overhovedet kan forestille sig er at lægge sig godt tilrette under de store vamsede tæpper alt imens den kølige vind banker mod ruden. Jeg har de seneste mange dage levet højt på suppe. Det er nemt, smager godt og så er der udsigt til nem aftensmad dagen efter. Med lidt trylleri og en god stavblender kan du sagtens få en helt igennem skøn suppe som denne. Jeg valgte at toppe min suppe med soyafløde og en skøn spire blanding fra Tiny Gardens, som hedder Frederikkes Mix, som indeholder rucola, radise, bukkehorn rød kløver og fennikel. img_3872

Til 2 personer skal du bruge:

1 løg

1 fed hvidløg (finthakket)

1/2 tsk tørret chili

1/4 selleri i tern

5 dl bouillon

2 dl ærter

50 g grønkål

ca. 1/2 dl plantemælk

salt & peber


Løg og hvidløg svitses i en gryde sammen med selleri i tern. Kom chili, ærter og grønkål deri. Tilsæt din bouillon og lad suppen koge under låg i 20 min. Tag suppen af varmen og blend den lind med en stavblender. Hæld en smule plantemælk deri og smag suppen til med salt & peber. Top din suppe med fløde og mikrogrønt.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mungbønnepostej