Chokoladekage med revne rødbeder

One pot pasta med spinat og grønkål

Vi er kommet ind i en spaghettistime herhjemme, men det tror jeg bestemt ikke, at der er nogle af husets andre beboere som protestere imod – begge pigerne og ikke mindst herren i huset elsker spaghetti, så jeg må give mig. Noget af det, som jeg er stødt på op til flere gange i løbet af år 2016 er de såkaldte ‘One-pot-pasta’ dishes. For en, til tider ret presset, børnefamilie er dette simpelthen formidabelt. Det går egentlig blot ud på, at du med én gryde i brug kan fremtrylle den lækreste pastaret frem i løbet af 25 minutter. Smart, ikke? img_3940

Til 2 personer skal du bruge:

1-2 tsk olie

1 løg

1 peberfrugt

2 fed hvidløg

2 tsk røget paprika

2 tsk løgpulver

2 spsk soyasauce

saften fra 1 citron

1 ds flåede tomater

en håndfuld finthakket persille

2 håndfulde grønkål

2 håndfulde spinat

1/2 bouillonterning

1 dl plantemælk

1 dl vand

Fuldkornsspaghetti til 2 personer ca. 200-250 g


Snit løg, peberfrugt og hvidløg. Tænd for kogeblusset, hæld olie i gryden og tilføj de snittede grøntsager. Rør rundt et par gange og tilsæt krydderier, gærflager + soyasovs. Skyl dit grønkål og spinat inden du kommer det i gryden sammen med de resterende ingredienser – altså bouillon, citronsaft, plantemælk, flåede tomater, vand og spaghetti. Læg låget på og lad retten småkoge i ca. 20 minutters tid eller indtil spaghettien er færdigkogt. Tilsæt evt. mere væske undervejs hvis dette er nødvendigt. Smag retten til med salt og peber og pynt endelig din ret med friske spirer, hvis du har dette i hjemmet.

img_3939

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Chokoladekage med revne rødbeder