One pot pasta med spinat og grønkål

Hverdagsskriblerier #1

img_3947

Mødre har uanede kræfter og en vis portion tålmodighed. Det er ihvertfald noget, som jeg siger til mig selv alt imens jeg med et vågent øje prøver at holde øje med tiden for at beskæftige mig med et eller andet, når jeg nu ikke har taget læsestof med til fornuftig tidsfordriv imens A sover. Søvn er en by i Rusland, når man har småbørn men tilgengæld er man ved sin fulde fem for man når jo alligevel at få vandspulet kroppen og gjort sig klar, inden man får vækket ungerne og skovlet noget morgenmad i dem, sørget for diverse tasker er pakket, hjulpet ungerne i tøjet inklusive én selv, og smidt alle de nødvendige ting ud i bilen for at heade direkte mod banegården – right on time men lige på falderebet. Og her sidder vi så – A og jeg i et meget forsinket tog mod Sønderborg. Jeg indrømmer gerne, at jeg var ved at skide grønne grise, da vi i det første tog blev mødt med forsinkelse. Tanken om at skulle stå i 2 timer på Fredericia banegård og vente på det næste tog behagede mig ikke. Heldigvis for det, var toget vi skulle med også forsinket – med ca. 40 min. Og heldigvis for det nåede jeg at indtage dagens første kop kaffe og en rawball fra 7/11 for at udnytte ventetiden bedst muligt – så lad os bare kalde det for en win-win situation, at jeg alligevel ikke skulle skide grønne grise på Fredericia banegård.

Imens min kæreste er hjemme sammen med F er A og jeg taget på et lille ophold hjem til deres mormor og morfar – og mon ikke det nok skal blive hyggeligt? Det håber vi. Det er første gang at jeg skal være væk fra F i så lang tid (3 overnatninger). Jeg ved, at jeg kommer til at savne hende som en gal, men samtidig ved jeg også bare, at hun får nogle skønne dage med hendes højtelskede far. Jeg ved ihvertfald at vi har dagene fyldt godt ud med diverse aktiviteter – men alligevel ser jeg frem til at holde om dem igen i weekenden – begge to!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

One pot pasta med spinat og grønkål