Hverdagsskriblerier #1

Spaghetti med tomatsauce og Naturli’s frikadeller

Godt nok er jeg netop nu ude på Lars Tyndskids marker – altså derude hvor man slår malingen fast med søm og hvor man tror, at veganere lever af græs og mælkebøtter – men at jeg lige netop i  den lokale ‘Super Brugsen’ skulle finde et nyt produkt fra Naturli’ den havde jeg vitterligt ikke set komme. Selvfølgelig blev jeg nødt til at hive hele to pakker med hjem. Hegnet positivt overrasket over smag og konsistens. Da selve frikadellerne er krydret med harissa, som er en spicy men også sødlig chiliblanding fra Nord Afrika, syntes jeg, at de indgik perfekt i denne enkle pastaret, som jeg lavede her til aften hos mine forældre. Min far elsker når jeg går i krig i køkkenet hjemme hos dem, for så er der altid lidt nyt at smage på.

img_3977

Til 2 personer skal du bruge:

3 spsk olie

1 løg

1 stængel bladselleri

1/4 selleri

3 gulerødder

2 fed hvidløg

2 spsk balsamico

3 tsk røget paprika

1 tsk paprika

1 bouillonterning

2 spsk oregano

1 spsk timian

2 spsk soya

1 ds tomatpure

1 ds hakkede tomater

2 dl vand

salt og peber

1-2 pakke Naturli’ frikadeller

fuldkorns spaghetti

stavblender


Klargør alle grøntsager (skæres i tern) og find en gryde frem fra skjul. Hæld olie deri og tænd for blusset. Tilføj balsamicoeddike og grøntsagerne. Vend det et par gange rundt i gryden. Hæld pure, hakkede tomater, bouillon, krydderier og vand deri inden du kommer låg på og lader det koge i 20-25 min. Tag gryden af varmen og blend tomatsaucen med din stavblender. Smag tomatsaucen til med salt og peber. Tilsæt frikadellerne fra Naturli’ og stil den tilbage på kogeblusset på lav varme. Kog spaghetti efter anvisning på pakken og server dem sammen med din tomatsauce. Tilføj evt. Friske krydderurter og veganerost. Velbekomme.

img_3975

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hverdagsskriblerier #1