Spaghetti med tomatsauce og Naturli's frikadeller

Pizzasnegle

Ude godt men hjemme bedst. Efter en dejlig tur til det Sønderjyske med lille A, er det nu også rart at være hjemme igen ved min bedre halvdel og F. Derfor har der også været en smule stille på bloggen – og selvfølgelig også i køkkenet. Idag blev der bagt pizzasnegle til den helt store guldmedalje. Det gode ved pizzasnegle er, at du selv bestemmer, hvilket fyld du ønsker at komme i. Jeg kan især godt lide dejen til pizzasnegle, da den er baseret på min opskrift på favoritdej som nok mere er en form for basicdej. Tomatsaucen er baseret på saucen, som jeg brugte til en skøn ret med spaghetti og Naturli’s frikadeller. Så har du ligesom jeg lyst til et par gode luftige pizzasnegle, så kommer der en fremgangsmåde lige her.

img_3992

Du skal bruge:

1 portion basicdej

1 portion tomatsauce

Fyld:

1 finthakket løg

1-2 håndfulde spinat eller grønkål

1 finthakket peberfrugt

1 håndfuld finthakket soltørret tomater og/eller oliven

Solsikkecreme:

3 spsk solsikkekerner udblødt i vand i et par timer

2-3 spsk gærflager

2 tsk røget paprika

1 tsk løgpulver

2-3 tsk citronsaft

2 tsk oregano


 Tænd ovnen på 200º. Rul din dej ud til en rektangel form. Fordel lidt tomatsauce ud på dejen. (Der vil være tomatsauce til overs, men dette kan du bruge og gemme til mange andre retter. Stil saucen på køl eller den ned i portioner).

  Blend de udblødte solsikkekerner med vand, gærflager og krydderier til en ensartet masse. Smag til med salt, peber og citronsaft. Fordel fyld og solsikkecreme ud på dejen. Rul dejen sammen til en lang pølse og skær den ud i det antal pizzasnegle som der ønskes – store som små. Jeg fik ca. 10 snegle ud af min dej. Læg sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem flade med en paletkniv. Stil dem i ovnen og bag dem i 12-15 min. Køl pizzasnegle af og server dem med en sprød salat.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Spaghetti med tomatsauce og Naturli's frikadeller