Kanelsnegle
Greeneater
Jeg er ved at samle en masse gode opskrifter sammen, som kan laves ud af en simpelt dejopskrift – nemlig min favoritdej, som du kan finde her på bloggen og i linket i opskriften. Og idag er vi altså nået til de lækreste kanelsnegle, som vil få enhver mund til at løbe i vand. Har du ingredienserne er det bare med at komme igang med at bage lidt hyggekage til lørdagen.
Du skal bruge:
1 portion basicdej
4 spsk brun farin
3-4 spsk plantesmør
3 tsk kanel
Glasur:
ca. 100 g flormelis blandes med 1/2-1 spsk vand
- Forbered dejen og stil den til hævning i 1 time.
- Bland brun farin, smør og kanel sammen til en ensartet remonce.
- Tag dejen og rul den ud på et meldrysset bord – gerne i en rektangel form.
- Fordel remoncen ud på dejen og tril den forsigtigt sammen til en pølse.
- Skær små stykker af pølsen og tryk dem flade på en bageplade beklædt med bagepapir. Jeg fik 10 snegle ud af dejen.
- Stil ovnen på 200° og lad sneglene hæve indtil ovnen er klar.
- Bag dem i 12-15 min.
- Efter endt bagetid stilles sneglene til afkøling og imens kan du gøre glasuren klar.
- Fordel et fint lag glasur over sneglene og server dem med det samme.
Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu