Chips á la kartoffelskræl

MARTS MED MEDFØLELSE 2017

Idag er Marts med Medfølelse skudt igang og hvor er det fantastisk. Det bliver så fedt at være med til at inspirere andre til at spise vegansk – andre som måske trænger til inspiration eller som er helt ny i det grønne univers. På Mad med Medfølelses ligger der allerede nu en masse nye madplaner klar til dig. Den ene af dem har jeg været med til at lave og du kan finde den lige her (jeg beklager de tekstfejl der nu måtte være på siden).

Udover at det idag er den første dag i Marts med Medfølelse er der én ting, som fylder særligt meget i disse dage. Jeg var til et lille møde med to andre i søndags omkring vores synliggørelse af Mad med Medfølelse og selvfølgelig også Marts med Medfølelse her i Aalborg. Da der vist nok har manglet en lokalkoordinator i noget tid her i Aalborg har jeg derfor meldt mig på banen. Det er første gang nogensinde, at jeg kaster mig ud i sådan noget, så jeg håber, at kan gøre mit bedste for at vi får gang i nogle forskellige ting heroppe.

Jeg kan sige, at vi indtil videre er igang med at finde sponsorer og planlægge et event på onsdag d. 8 marts i Aalborg centrum, hvor vi er nogle stykker, der vil uddele cookies og en folder omkring Mad med Medfølelse til de forbipasserende. Vi har lånt ideen fra Århus, som var på gaden igår for at uddele cookies til folket.

Udover det kunne jeg også godt tænke mig, at vi får lavet et event i slutningen af marts måned, men hvad det skal være, har jeg ingen anelse om endnu.

IMG_4319

Så imens hovedet har kredset andre steder end lige netop at stå i køkkenet og kreere et lækkert måltid her på den 1. dag i marts blev det istedet til et langt skærebræt med grøntsagsstave, blomkålssdeller, oliven, avocado, syltede rødløg, vegansk pølse, haydari og hjemmerørt remoulade. Det skal så også lige siges, at jeg har været i mødregruppe det meste af dagen, så der har heller ikke været så meget tid til at forberede så meget ?. Jeg har dog planer om at få skrevet nogle nye ideer ned til bloggen. Har du nogle ting, som du godt kunne tænke dig at der blev mere af på bloggen – så skriv endelig til mig.

Og endnu engang: Glædelig 1. Marts ?

1

  • […] nærmer sig den 8 marts. Ja, det er jo så allerede imorgen. Som tidligere skrevet lige her, er jeg blevet lokalkoordinator for Mad med Medfølelses afdeling i Aalborg, og hvis du befinder […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Chips á la kartoffelskræl