MARTS MED MEDFØLELSE 2017

Anmeldelse: Snackbox fra Vegan and Snacks

?ANNONCE?

IMG_4262

En veganer lever altså ikke kun af at spise salat, hvis du tror det. Faktisk er der rigtig mange muligheder som veganer både i den ene og den anden dur – og hvis du ligesom jeg elsker snacks i alle afskygninger, er det en god idé at se med her.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste og anmelde en snackbox fra Vegan and Snacks, som er veganernes svar på snack paradis.

IMG_0217

Vegan and Snacks er en webshop der bugner med lækre veganske snacks og udover et bredt snack sortiment for både store og små, kan du også vælge at få en snackbox tilsendt hvert kvartal (Februar, Maj, August og November).

Der er to størrelser på snackboxen: En lille til 150 kr og en stor snackbox til 200 kr. Der kan være alt fra 4-8 snacks, som oftest ikke er at finde på det danske marked endnu, og der lægges desuden vægt på at langt de fleste produkter er økologiske. Jeg var selv så heldig, at der i den store Snackbox fra februar, som jeg modtog, var hele 7 slags forskellige snacks, som I kan se her på billedet.

IMG_4265

Da Line, som er ejer af Vegan and Snacks skrev til mig for at høre, om jeg var interesseret i at modtage en snackbox kunne jeg bestemt ikke sige nej – for selvfølgelig elsker jeg snacks ligesom mange andre men dét, der også fik mig til at sige ja var, at man med en snackbox fra Vegan and Snacks altid kan være sikker på, at man får udvidet sin snackhorisont til det bedre!


I februarens snackbox var der blandt andet:

  • 1 rawbar fra Ganefryd
  • 1 chokoladebar fra Vegan Hero
  • 1 æske grønkålschips fra My Raw Joy
  • 1 pose jelly dinos fra Biona
  • 1 seitan jerky fra Primal
  • 1 lille plade chokolade fra Lovingearth
  • 1 energyball fra Bounce

Læs min anmeldelse af produkterne 

For som abonnent får du altså muligheden for at smage rigtig mange forskellige snacks hver gang der bliver leveret en snackbox til din hoveddør og hvem synes ikke, at det er en fed fornøjelse?

En snackbox fra Vegan and Snack passer rigtig godt til folk, der trænger til nogle nye snackinput og også til dem, der bare trænger til noget selvforkælelse – altså sådan en som mig ?. Jeg har ihvertfald fået øjnene op for hvad det vil sige at få lov til at smage så mange nye og spændende snacks på én gang. Og mange af de produkter, som jeg modtog i snackboxen er produkter, som jeg aldrig selv havde tænkt på at købe – Jeg ville ihvertfald aldrig selv (tror jeg) have vovet mig ud i at købe Primal Seitan Jerky, men med snackboxen har jeg nu haft mulighed for at smage det, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet

IMG_4323

Så produkterne som du finder i de to snackboxe oser virkelig af kvalitet og det kan jeg rigtig godt lide. Tanken om at hver eneste snack er nøje udsøgt gør helhedsoplevelsen meget bedre.

Udover dette er der både plads til søde og salte snacks – i det hele taget er der snacks til enhver lejlighed. Det eneste minus der måtte være at finde er, at det endnu ikke er muligt at få leveret en månedlig snackbox, men det holder mig bestemt ikke tilbage, for jeg er helt sikker på, at jeg er klar til at abonnere på en snackbox fra Vegan and Snacks!

IMG_4226Hvis du tilmelder dig Vegan and Snacks nyhedsbrev vil der i forbindelse med Marts med Medfølelse være en ny rabatkode at hente hver uge, så skynd dig at få gavn af de mange gode rabatter.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MARTS MED MEDFØLELSE 2017