Baba Ganoush med butterbeans

Anmeldelse af Snackboxens indhold fra Vegan and Snacks

?ANNONCE?

IMG_0217

Til de af jer læsere, som læste indlægget fra i fredags, har jeg været så heldig at have haft muligheden for at teste en snackbox fra Vegan and Snacks. Jeg vil her i dette indlæg give jer en anmeldelse af hvert enkelt produkt, så I har muligheden for at fornemme, hvad der egentlig kan være af indhold i sådan en snackbox:


IMG_43211. Kale Chips fra My Raw Joy

Ét af produkterne som især faldt i god smag hos mig var de her Kale Chips fra My Raw Joy. En helt uimodståelig og delikat oplevelse. Min første tanke om produktet var, da det blot var en omgang grønkålschips, men da jeg smagte på produktet blev jeg hurtig enig om, at det nok var lidt mere end bare grønkålschips. Der var noget delikat over selve smagen der gjorde, at posen hurtig blev tømt. Grønkålsbladet er svøbt ind i en cashewcreme med gærflager der gør, at selve chipsen får en umami/osteagtig smag.


IMG_43232. Energiball fra Bounce

Det andet produkt jeg også blev positivt overrasket over var denne energikugle fra Bounce. Jeg tror nok, at det var den snack, der for mit vedkommende så mindst interessant ud, da jer åbnede snackboxen, men hold nu op. Den første bid jeg tog af snacken var virkelig “Wuauw”. Den smag, som kommer tættest på denne Bouncekugle vil i mine øjne være P-Tærter og hurra for det, for jeg har altid elsket P-Tærter som barn.


IMG_43673. Seitan Jerky fra Primal

jeg indrømmer gerne. Jeg har nok aldrig selv overvejet at købe Seitan Jerky. For det første har jeg ikke helt forstået konceptet og for det andet ser det en smule.. Kedeligt ud. Da jeg åbnede pakken blev jeg mødt af en krydret duft – nærmere en duft som kunne associeres med Thailand, hvilket også gav neget god mening, da jerkystykket hedder ‘Thai Peanut’. Konsistensen på selve jerkyen var en smule sejt, men jeg formoder, at det er sådan jerky skal være. Selvom mine tanker inden jeg overhovedet havde smagt denne snack ikke var med så stor en begejstring, er jeg nu overrasket over, hvor lækkert det egentlig er. Når det kommer til snacks er jeg mere til de salte end de søde, så selvfølgelig blev jerkysnacken her mødt med stor begejstring – selvfølgelig først efter at der ikke var mere tilbage.


IMG_43694. Organic Jelly Dinos fra Biona

Vingummier er normalt lavet med gelantine, som stammer fra griseknogler. Dette er absolut unødvendigt når man faktisk kan lave vingummier uden! Et eksemplarisk eksempel på naturligt producerede vingummier er disse fra Biona. Endnu engang må jeg tilstå, at vingummier ikke siger mig så meget og dog – for smagen i disse vingummier er fyldig og konsistensen er blød og saftig. Dette er vingummier, som man med sikkerhed bliver forelsket i – hvis man er til sådan en slags snack. Desuden ved jeg at der kommer en dag, hvor begge mine piger vil hive mig i ærmet og bede om en pose vingummier, og når den dag kommer bliver det dem her. Tanken om, at det er vegansk og økologisk uden en masse e-numre osv. gør at jeg med ro i sindet godt kan sige god for, at disse Jelly Dinos kommer på bordet en dag – og mon ikke, at jeg alligevel snupper en enkelt eller to?


IMG_43775. Raw Organic Coconut Mylk fra lovingearth

Denne lille chokoladeskønhed med en meget fin indpakning var en af de første snacks jeg bed mærke i. Jeg elsker chokolade og jeg elsker indpakningen på denne chokolade. I det hele taget synes jeg, at man kan finde rigtig mange flotte chokoladeindpakninger idag. Når jeg ser en flot chokoladeindpakning tænker jeg hurtigt også, at det er et produkt, der emmer af kvalitet og bæredygtighed. Det første jeg opdager, da jeg åbner produktet er, at chokoladen er former som et hjerte. Dufter man til chokoladen fornemmer man hurtigt, at den indeholder kokos. Selve chokoladadebaren er raw produceret – den indeholder altså rå kakaobønner, jomfru kakaosmør, kokossukker og kokos. Kakaoindholdet i produktet ligger på 55% og er ikke én af de højeste. Jeg tænker at det er på grund af, at der også er en del kokos i produktet. Konsistensen på chokoladen er blød og smøragtig. Den smelter blidt på tungen og efterlader en mild smag af chokolade og kokos.

Da jeg nærstuderer selve indpakningen opdager jeg, at det er komposterbart og hvor er det fedt, at man tænker i de baner. Havde jeg ikke studeret indpakningen yderligere, havde jeg troet at det var plastik som langt de fleste produkter i dag har som indpakning. Dette er bare en kæmpe ‘Thumbs up’ til lovingearth, der producerer dette chokoladehjerte.


IMG_43756. Økologisk daddelkonfekt fra Ganefryd

Snackboxen fra Vegan and Snacks har overrasket mig gang på gang. Ikke mindst fordi jeg aldrig har smagt nogen af produkterne før, men også fordi at der er så vanvittigt mange gode og fortryllende smage gemt i disse snacks. Tag blot Ganefryds økologiske daddelkonfekt som et eksempel. Uden at have læst yderligere på produktet overrasker smagen mig virkelig meget. Hvem kunne have troet, at denne bar minder forfærdelig meget om After Eight? Og ja. Når jeg så kigger på indpakningen ser jeg jo tydeligt at der står mynte, men sommetider er det også rigtig sjovt at lade sig overraske af smagen. Jeg er vild med produktet fordi konsistensen er så fast og fyldig. Du fornemmer med det samme at det er kvalitet og ikke et masseproduceret produkt. Desuden er jeg virkelig vild med det lille twist af mynte og til sidst men ikke mindst er jeg vild med at produktet er produceret i smilets by!

7. White Almond Candy Bar fra Vegan Hero

Denne candybar med hvid chokolade fra Vegan Hero er en sprød lille økologisk chokoladebar med hele mandler. Smagen er ganske mild og den har for mit vedkommende ikke just nogen wuauw effekt over sig, men jeg kan rigtig godt lide, at der også eksisterer vegansk hvid chokolade. Det kan nemlig være svært at finde hvid chokolade uden mælkeprodukter, hvis man ikke lige har et velassorteret supermarked, som har sådan noget på hylderne. Derfor er det meget rart, at man kan finde sådan en bar via Vegan and Snacks.


Som skrevet i mit tidligere indlæg fra i fredags er jeg fuldt ud tilfreds med snackboxen fra Vegan and Snacks. Der vil selvfølgelig altid være nogle produkter, som falder i bedre smag end andre men hele ideen med at man får muligheden for at snacke sig igennem i så mange forskellige produkter opvejer alt. Og tanken om, at størstedelen af de snacks, som jeg har haft i hænderne er økologiske gør, at jeg varmt kan anbefale alle, der gerne vil prøve noget nyt til netop at bestille en Snackbox. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde det!

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Baba Ganoush med butterbeans