Spaghetti tofunara

Cookieevent og Morgenmadspizzaer

Til de af jer, som også følger med på min facebook og instagramprofil, kommer det tydeligvis ikke bag på nogen, at humøret var i topform, da vi uddelte cookies i byen i Aalborg. Jeg gik derfra med en følelse af, at vi havde gjort et kanon godt stykke arbejde og selvom jeg havde begge pigerne med, gik det hele alligevel op i en højere enhed. Med Anna på ryggen i viklen og med Freya på hhv gåben og i barnevogn, fik vi mødt en masse glade mennesker, som hjerteligt takkede ja til en vegansk cookie med dertilhørende folder. Og overraskende nok var der mange, som faktisk lyste op, da de hørt ordet “Mad med Medfølelse” og “vegansk”. Det viser bare, at der er rigtig mange folk der måske interesserer sig mere for veganisme, bæredygtighed og grøn mad end tidligere. Det er helt sikkert takket være den viden vi tildeler os idag igennem internettet og medierne samt den brede forståelse for at vi skal gøre noget mere for dyreetik og dyrevelfærd.

IMG_4404 Og med hjælp fra et skønt grisekostume lånt, som vi lånte af Dyrenes Alliance i Århus, fik vi skabt en del fokus og glæde iblandt de mange forbipasserende.

For et par dage siden postede jeg et billede af disse morgenmadspizzaer. Jeg har tidligere postet et indlæg om morgenmadssnegle som du kan se her, så derfor var det også på sin plads, at jeg kastede mig ud i at lave små pizzaer, som kan spises til morgenmad eller brunch. Det bedste af det hele er, at du bestemmer selv, hvad du bruger af topping. Jeg giver jer dog lige lidt inspiration og viser hermed, hvad jeg toppede mine pizzaer med:


IMG_4380Morgenmadspizzaer 4-5 stk:

 • 1 portion basicdej
 • 10 dadler
 • 1/2 dl plantemælk
 • 2 spsk kakaonibs
 • 1 tsk kanel
 • 2 æbler
 • 2 bananer
 • 1-2 spsk hampefrø
 • evt. revet citronskal og finthakket mynteblade

 1. Lav en portion basicdej
 2. Fjern stenene fra de 10 dadler og blend dem sammen med kakaonibs, havremælk og kanel.
 3. Del dejen i det antal du ønsker og rul dem ud. Husk at tænde for ovnen på 200°.
 4. Fordel lidt daddelcreme på dine små pizzaer og skær æbler og bananer i tynde både og skiver.
 5. Top dine små pizzaer med frugten og bag dem i ovnen i 12-14 min.
 6. Efter bagning kan du strø dine pizzaer med hampefrø, revet citronskal og evt. finthakket mynteblade.

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Spaghetti tofunara