Varme hveder med et twist af kanel, tørrede æbler og appelsinskal

Søndags giveaway fra Naturli’ Foods

?GIVEAWAY?

Jeg er i gavehumør – og det vil gå ud over jer idag og de næste 5 søndage. Jeg har fået sponsoreret gaverne af Naturli’ Foods. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker Naturli’s mange produkter og i takt med at vi idag er mange flere der tænker på dyrevelfærd, miljø og bæredygtighed som også vælger en plantebaseret, er der også sket meget for Naturli’ siden jeg første gang stiftede bekendtskab med deres plantedrikke. Idag er der et langt større udvalg end dengang og scroller I ned på deres side over produkter, vil I hurtigt opdage at der er sket en rivende udvikling. I love it!

Hvis du godt kunne tænke dig at vinde dette lille fine udvalg fra Naturli’ Foods, skal du skrive en kommentar og fortælle mig hvad dit yndlingsprodukt er fra Naturli’ Foods. Hvis jeg selv skal vælge et produkt, som jeg altid har i køleskabet, må det være deres absolutte lækre smør – men altså. Jeg går vist også under kategorien ‘smørgris’…

Jeg trækker den heldige vinder på tirsdag d. 16/05. 

 

33

 • Stort tillykke til Camilla Vibe som har vundet den første søndags giveaway ud af 5. Send mig venligst din adresse til mig på greeneaterblog@gmail.com og jeg vil få sendt din gave afsted snarest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Rismælk eller sojamælk. Har lige købt en masse af netop de to, da de er på tilbud til en 10’er i Rema 1000! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Jeg kommer igennem en bekymrende mængde rismælk- den er super. Men smørret er en klar konkurrent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Kokos olien som jeg bruger til alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Jeg må vist få prøvet deres smør! Jeg er ret glad for deres plantepålæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Dejlig giveaway:-)
  Jeg har altid deres kokosolie i mit køleskab, men også flere mælk.
  Aften hilsner og håber Mors dag forløb dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine A.

  Vi har nærmest altid deres soya-kakaodrik i køleskabet – den er så god! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie B.S.

  Soyadrik med cacao. Mmh, den er mums 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Deres nye smør er også min nye yndling. Smager som smør ? min mand og jeg og vores 3 små spiste den på hovedet her i weekenden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Bro Svenstrup

  Elsker deres cashew smør ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine L

  Jeg er blevet helt vild med Smørbar. Jeg er noget af en smørgris og havde ellers forsvoret at jeg nogensinde ville lægge det på hylden (som eneste animalske produkt) – men Smørbar er SÅ LÆKKER!!! Vupti, bum, vegan4life (Eller i hvert fald 99% af tiden. Når der ikke er gorgonzola i nærheden.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille kok

  Smørret … Smager bedre end rigtigt smør 🙂 der har de virkelig ramt rigtigt ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nønne Lønne

  Sikke en skøn give-away. Ja, Naturli´ har super mange dejlige produkter som gør livet SÅ meget nemmere for vegetarer, veganere og alle andre med lyst til mere af det gode grønne. Hvor er det bare herligt. Og der bliver bare flere og flere af de plantebaserede muligheder!
  Jeg er særlig glad for Naturli´s Hakket Veggie der er et køderstatningsprodukt med en god konsistens og mundfylde. Det er perfekt til bolognese, fyld i taco/burritos, fyld i lasagne og moussaka – og mange andre gode grønne gryderetter. Så en stor anbefaling herfra.
  Naturli´s seitan i skiver må jeg også bare anbefale. Kan simpelthen ikke nøjes med kun at nævne ét produkt når jeg er fan af så mange. Seitanen bruger jeg fx til kebab, til brændende kærlighed, i gyros, i old fasion biksemad og alle mulige andre gryderetter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min yndling er deres kakao! Har tit den lille kakao med på arbejde som jeg nyder i min pause ??? Den er bare super god !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg er vild med alle plantedrikkene! Især mandeldrik og soyakakao er super lækkert ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie obel

  Det er en skøn konkurrence, og mine yndlings produkter fra Naturli er helt klart falaflerne, og så er deres mandeldrik skide god til en opskrift, jeg har på sunde muffins.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paprika

  Så skal det være sojakakao men den kan snart ikke købes i almindelig butikker mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Det bedste produkt fra Naturli’ er efter min mening den blå sojadrik med calcium og vanilie. Den er perfekt at streame til en vegansk cappuccino 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert deres soya kakao! Hvis jeg kunne vil jeg drikke det hver dag ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Priskorn

  Yndlings er helt klart også smørbar – den smager så godt! ??❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  Helt klart cashew-smør!!! Mums!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline K B

  Uh den er svær, men jeg elsker deres soyamælk, som jeg bruger rigtig meget i min madlavning ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke G.

  Jeg er først lige blevet introduceret til den veganske verden, da jeg har fået en vegansk kæreste. Og indtil videre er det helt sikkert deres smørbar Cashew, som har vundet mit hjerte. Når min søde tand melder sig, er det SÅ lækkert lige at smøre på en kiks! Perfekt snack!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethina

  Efter min datter har fået konstateret mælke- og æggeallergi har vi fået øjnene op for plantebaseretkost. Det er ingen hemmelighed at det er lidt bøvlet at skulle omlægge sin kost på den måde, men Naturli’ har faktisk hjulpet os med at gøre det nemt at kunne finde mælkealternetiver til os! Herhjemme er vi især glad for deres smørbar til vores lune boller i weekenden og soyamælken som smager lækker i både kaffen og smoothies 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Vibe

  Mine yndlings produkter fra naturli er helt klar deres smørbar og så risdrik, havredrik og soyakakao ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit yndlingsprodukt er kakao-soyadrikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er overordnet stor fan. Elsker min vanilje soyamælk i kaffen, kan ikke undvære fløden til madlavningen osv.. Men allermest nyder jeg at synde med en liter kakaomælk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie Birch

  Helt klart mandelmælk som jeg bruger hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Helt klart Naturli smørbar og havredrik/risdrik ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Elisabeth Agerkvist

  Det må være rismælken – især til mine cornflakes ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg er allergladest for Naturli smørbar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke så velbevandret i Naturli’s produkter endnu, så det kunne da være en kærkommen mulighed ❤️ Jeg er glad for mandeldrikken som jeg tømmer et par liter af om ugen i min havregrød og chiagrød ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hmm det må være soyafløden tror jeg umiddelbart…eller det nye pålæg der hedder A la roadtbeef?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Varme hveder med et twist af kanel, tørrede æbler og appelsinskal