Søndags giveaway fra Naturli' Foods

Anmeldelse af “Fredagsslik” fra Vegan & Snacks ???

?? Sponsoreret gave ??

Jeg har endnu engang fået muligheden for at teste og anmelde en snackbox sponsoreret af Vegan & Snacks og lad mig sige det sådan: Jeg er meget beæret!
Sidste gang testede jeg Vegan & Snacks store snackbox, som du kan læse mere om her og her.

Men nu til sagen. Jeg har som sagt fået æren af at teste webshoppens helt nye måneds abonnement kaldet “Fredagsslik”. Denne box er for maj måned.

Konceptet er ganske enkelt: Boxens formål er at gøre det nemt for DIG. For 300 kr kan du få leveret dit fredagsslik til alle månedens fredage 1 gang i måneden og vupti – med dét kort i baglommen kan du pludselig krydse dén post af ugens gøremål ( hvis du er typen der bare MÅ have fredagsslik) – hvor smart er det ikke lige? Og jeg ved ikke med dig, men min lokale dagligvarebutik er lettere fattig på veganske alternativer.

 Du kan læse mere om hvordan du bestiller fredagsslik lige her.

Prøv så også lige at tænke på hvor meget tid man sparer og tilfredse unger man får? Nu kan man sige, at mine børn stadig er for små til at vide, hvad fredagsslik går ud på – den store har dog opdaget at de kulørte poser oftest indeholder noget sødt/salt, så det varer nok heller ikke mange år før hun ældste har forstået hvad fredagsslik er – til den tid kan jeg med god samvittighed læne mig trygt tilbage og vide mig sikker på, at jeg hos Vegan & Snacks kan købe lækkert fredagsslik til alle månedens fredage.

Jeg vil dog sige én ting. Det kræver en vis portion disciplin – eller en mulighed for at aflåse slikskabet, da man hurtigt kan blive fristet til at smage alle lækkerierne på én gang – believe me – det kan faktisk godt være rigtig svært. Jeg er dog lovlig undskyldt, da boxens formål i denne omgang var at jeg skulle teste og smage på de forskellige produkter til denne måned.

Du kan roligt regne med at der bliver tænkt på den søde og salte tand, når du modtager dit fredagsslik. Denne Måneds box med fredagsslik gemte på følgende:

  • 2 poser Quinoa puffs
  • 3 poser vingummier fra Good Stuff
  • 2 poser veganske marshmallows
  • 2 plader ichoc chokolade
  • 2 plader moo free chokolade

Alt i alt 11 stykker snacks til 4 fredage. I første øjekast er udvalget overskueligt – der er godter fordelt i 3 kategorier: slik, salt og sødt. Produkterne er børnevenlige uden alt for mange store armbevægelser (selv de selektivt spisende kan være med)  – alligevel er der en god mulighed for at blande lidt forskellige lækkerier til fredagsskålen.

Quinoa Puffs:

Det er første gang jeg har disse her i min hule hånd. Smagen er overraskende kraftig og der er en god knas i de såkaldte ‘Quinoa Puffs’. De smager lidt á la ostepops – ihvertfald som jeg husker smagen. Jeg kan rigtig godt lide twistet med jalapeños der gør at smagen får lidt ekstra kant. Quinoa Puffs holder sig godt i sprødheden – selv efter en uge, hvor begge poser har været åbne, er der stadigvæk sprøde puffs i posen og det synes jeg er fedt. Og hvis du skulle være i tvivl smager de afsindig godt til en kold øl ?

Vingummier fra Good Stuff:

Hvis jeg skal vælge min ultimative favorit vingummi, er det Good Stuffs ferskner. De minder meget om de klassiske Haribo ferskner – dog meget bedre i smag og konsistens. Jeg er ikke just fan af vingummier som så, men jeg kan godt lide, at man skal gå på kompromis når man godt kan lide vingummi slik, for man kan heldigvis få rigtig mange gode vingummier uden nogen former for animalske ingredienser og dette er Good Stuff et levende bevis på. Og lige netop Good Stuff har vundet mit hjerte ??

Veganske marshmallows:

Da jeg så de to poser med veganske marshmallows tænkte jeg med det samme på varm kakao med skumfiduser og lejrbål med mariekiks og skumfiduser. Der er to varianter – vanilje og jorbær. Jeg er egentlig ikke så god til skumfiduser, men alligevel synes jeg, at dem her har en god blød konsistens en rigtig god sødme – altså ligesom skumfiduser skal smage.

ichoc chokoladebarer:

Jeg er fan af chokolade – og jeg kan godt lide den store forskel der er på chokolade. Det er tydeligt at smage, om man har et godt produkt i hænderne. Hvis ikke du kender ichoc chokoladebarer skal du virkelig gøre dig selv den tjeneste at få fingrene i en plade eller to med det samme. ichoc har virkelig fat i den lange ende når det kommer til smag, fylde og et godt knæk. Min favorit chokolade fra ichoc er den blå med cookies, men jeg er også blevet ret så glad for de to varianter som var med i boxen. Vanilje varianten som har en god og fuldfed smag af hvid chokolade. Smagen er så autentisk at selv den største modstander af plantemad og veganisme ikke kan smage at den altså er uden mælkeprodukter. Det samme gælder chokoladen med hasselnødder, som hurtigt røg ned. En mild chokoladesmag i en skøn kombination af hasselnødder kan redde selv den triste regnvejrsdag i maj.

Moo free chokoladebarer:

Wuauw – dette er nok den ultimative bedste veganske mælkechokolade jeg har smagt længe og så er den fair trade og økologisk – er det ikke en win-win situation? Så kan man med rigtig god samvittighed spise et ekstra stykke. Chokoladen smager virkelig godt, har en cremet smag og så er den helt sikker børnevenlig – men hvilken chokolade er ikke det? Det kan være svært at finde en god mælkefri ‘mælkechokolade’, men her vil jeg gerne tale god for Moo free original. Du går ihvertfald ikke galt i byen med denne delikate chokoladebar.

Jeg har været fuldt ud tilfreds med udvalget – der er nogle produkter, som jeg har været mere glad for end andre, men formålet med boxen er jo netop, at den skal kunne nå ud til alle i familien, og det er jeg ganske sikker på, at den kan. Er man tilgengæld en stor slikspisende familie er jeg måske lidt i tvivl om, hvor langt den kan række, men så har man altid mulighed for at købe lidt ekstra produkter via Vegan & Snacks webshop.

Udvalget i boxen kan variere i tilfældet af udsolgte snacke men bare rolig – du kan uden tvivl være garanteret nogle lækre kvalitetsbevidste  produkter som du kan dele med resten af husets beboere ( men kun hvis du har i sinde at dele ?).

I kan allerede nu bestille fredagsslik til juni måned – OG – som prikken over i’et kan jeg tilbyde jer 10 % rabat på dit første køb hos Vegan & Snacks. Rabatkoden hedder: Greeneaterjuni og gælder helt frem til d. 10 juni.

Har I fået lysten til at bestille fredagslik fra Vegan & Snacks?

1

  • Linnea

    Det er virkelig skønt med de her anmeldelser. Dog kan jeg ikke få rabatkoden til at virke inde på Vegan & Snacks. Er der nogle bestemte vilkår, der skal være opfyldt?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Søndags giveaway fra Naturli' Foods