Anmeldelse af "Fredagsslik" fra Vegan & Snacks ???

Testanmeldelse: Pure Perfumes

Det er ved at være længe siden, at jeg sidst var aktiv på bloggen. Der er sket meget i den tid. Med et nyt studie og en skematiseret planlægning af hverdagen, er der ikke så meget tid tilovers, hvor jeg kan fordybe mig i det, som jeg elsker allermest – nemlig at lave mad – og nu skal det ikke lyde som om, at jeg ikke laver mad længere – tværtimod. Men med to små børn som i allerhøjeste grad kommer i første række, har jeg desværre syltet bloggen i nogle måneder. Jeg vil for eftertiden bestræbe kig på at lave et par blogindlæg i måneden, for at vedligeholde bloggen, da jeg synes rigtig godt om at blogge, når tid og overskud er der – og jeg overvejer helt sikkert også, om jeg skal blogge om andre ting end lige mad. Det giver ihvertfald et større frirum og forhåbentlig også med lidt flere blogindlæg i måneden ?

Når det så er sagt er det altså tid til lidt nye dufte her på bloggen, og jeg kan jo ligeså godt starte nu:

Kender I Pure Perfumes? Jeg kendte ikke til firmaet – ikke før jeg for noget tid siden blev kontaktet af Naja fra Pure Perfumes. Jeg blev spurgt om som jeg havde mod på at teste nogle af deres parfume produkter – og det kunne jeg ikke sige nej til netop fordi at Pure Perfumes er et vegansk mærke. Selvom jeg ved, at min blog udelukkende handler om plantebaseret mad, er det også meget rart, at der kommer lidt andet på bloggen – især når jeg har forsømt den i alt for lang tid – og måske vil tiden vise, om bloggen netop får er lidt anderledes indhold med tiden.

<<
odukterne fra Pure Perfumes modtog jeg i nogle små søde poser – to roll-on parfumer og en masse småprøver. Det helt særlige ved de her to parfumer er, at det er med en roll-on stick istedet for den traditionelle spray. Det er super smart og rart fordi man netop kun anvender en lille mængde parfume pr gang. Udover det er parfumerne baseret på en olie form og skånsomme mod huden, da de ikke indeholder tilsætningsstofferne såsom sulfater, parabener eller ethanol. Og så er de selvfølgelig heller ikke bliver testet på dyr – hvor fedt er det ikke lige?

<
arfumen er meget koncentreret i sig selv, så det er ikke meget man skal rulle på sig, inden man er godt dækket ind og det gode ved en parfumeolie er, at den har en rigtig god evne til at forblive på huden i længere tid.

<<
rfumerne kommer i 10 ml flakoner, og kommer i 13 forskellige serier, som hver især har 8 dufte til kvinder og mænd. Duftene er vidt forskellige og der er mange muligheder. Mine egne prøver er krydrede og blomstrede dufte.

Endnu en bonus ved Pure Perfumes er, at de har en genbrugsordning, der giver dig mulighed for at sende din tomme 10 ml parfume flaske ind, så du skåner miljøet og får en lille parfume tester retur.

Min egen oplevelse af produktet:<<
g elsker at dufte godt, men jeg indrømmer gerne, at det er flere år siden at jeg sidst købte en god parfume – Derfor glædede jeg mig meget til at modtage produkterne fra Pure Perfumes. Jeg var i den grad også spændt på at se, om parfumerne levede op til forventning og hvordan det kom til at fungere med den såkaldte ?Roll-on? procedure, for det er kun noget, som jeg kender fra deodoranter. Da jeg modtog prøverne i stofpose kunne jeg allerede dér fornemme den gode kvalitet. Prøverne blev hurtigt åbnet og én efter én blev jeg kastet ud på en rejse igennem forskellige former for dufte – blomstrede, krydrede, eksotiske, søde og skarpe aromaer. Jeg har nu haft produkterne i ca. 1 måned og jeg bruger parfumerne hver dag – jeg havde sågar den ene med på efterårsferie i London, fordi jeg kunne rejse med produktet i håndbagagen og fordi det bare var ekstremt nemt og hurtigt – det gode ved det hele var, at under en middag måtte aftenens tjener lige understrege, at han godt kunne lide min parfume – hvorvidt min kæreste tog denne kommentar? Lad os bare sige, at han ikke slap mig af syne dén aften ?

Jeg kan varmt anbefale produkterne til jer læser fordi: 1. Jeg er stor fortaler for de små flakoner ikke fylder mere end de kan være i tasken.

2. Jeg er vild med, at duften er så koncentreret at du ikke skal rulle mere end 2-3 gange før du dufter som en million ?

3. Produktet er vegansk og ikke testet på dyr

4. Der er ikke alle de der parabener, ethanol og mange andre trælse tilsætningsstofferne i parfumerne

5. Det er skønne, koncentrerede og fyldige vi har med at gøre – og selvfølgelig en god kvalitet.

6. Og sidst men ikke mindst. Pure Perfumes er et dansk mærke!

Skulle du få lyst til at læse mere om produktet har firmaet en hjemmeside, som du finder lige her: Pure Perfumes. Parfumer fra Pure Perfumes er ihvertfald en skøn gave at give til personer du holder af, eller hvis du selv trænger til forkælelse. Jeg ved ihvertfald, hvor nogle af mine julegaver skal købes i år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Anmeldelse af "Fredagsslik" fra Vegan & Snacks ???