Sprøde chokoladecookies

Min favoritsmoothie

Jeg elsker smoothie, men det er desværre ikke så tit, jeg får det lavet. Efter at jeg engang i starten af året, ødelagde min blender grundet en omgang hummus, har den ikke stået på mange smoothies i løbet af sommeren. Man kan selvfølgelig godt benytte en stavblender, hvis man virkelig er smoothiehungrende, og det måtte jeg da også gøre et par gange. I mandags kom min nye blender så endelig ind af døren. Da jeg i forvejen har en del køkkenmaskiner, valgte jeg at gå efter en smoothieblender. Mærket er Russel Hobbs og jeg har allerede nu forelsket mig i maskinen. Den er ikke så stor, der følger to smoothiebægere og en lille minihakker med, og så blender den upåklageligt. Den larmer måske en smule, men det kan jeg godt leve med. Når jeg skal lave smoothies, er det primært en grøn smoothie. Min favorit har smag af ingefær mynte og bladselleri.

IMG_0172

Du skal bruge:

1/2 stængel bladselleri

1 håndfuld frosset spinat

1 banan

ca. 10-15 g ingefær alt afhængig af, hvor stor en smag af ingefær, du vil have

1 håndfuld mynte

1 squeeze citronsaft

rismælk og/eller æblejuice til det dækker

Smid det hele i din blender og nyd din smoothie. Så nemt kan det gøres.

Velbekomme.

Indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sprøde chokoladecookies