Risdeller med peanutbutter

Krydderurte hummus med chiafrø

Kender I hjemmesiden økologisk supermarked? Det er simpelthen en fantastisk webshop, hvor du finder mange gode økologiske produkter, og det bedste af det hele er, at de går op i at stoppe madspild. Går du ind på deres side med stop madspild, vil der være gratis- og nedsatte varer. Ja, du hørte rigtigt. Gratis. Du vil altså kunne finde rigtig mange gode tilbud og lige nu har de faktisk chiafrø til en rigtig god pris, som du kan bruge i denne opskrift på hummus med chiafrø. Jeg elsker, når man giver sin hummus en lidt anden tekstur, og med chiafrø giver det sådan en “poppende” fornemmelse i munden. Fortæl mig, hvad bruger I chiafrø til?

IMG_2997

Du skal bruge:
1 dåse kikærter
1-2 spsk olie
1-2 spsk citronsaft
1 håndfuld friskhakket krydderurter (Jeg brugte løvstikke, rosmarin, persille og koriander)
2-3 spsk chiafrø
1-2 tsk chilisauce
1-2 spsk spidskommen
1 spsk tahin
1-2 fed hvidløg
1-2 tsk røget paprika
ca. 1/2-1 dl vand
salt & peber

Alle ingredienser, bortset fra chiafrø, blendes med en stavblender eller foodprocessor. Smag den endelig til undervejs med salt, peber eller citronsaft. Tilsæt chiafrø og nyd din hummus med ristet brød, grøntsagsstænger eller som dip til ovnbagte kartofler.
Velbekomme

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer til Krydderurte hummus med chiafrø

  • greeneater

    Tusind mange tak, mitsundejeg?. Det luner meget om hjertet ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mitsundejeg

    Din side er simpelthen så inspirerende! Jeg skal faktisk lave hummus her imorgen, så jeg må da lige prøve din version! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Risdeller med peanutbutter