Græskar cookies
Efter en veloverstået barnedåb, vil det være på sin plads at nyde sin kop kaffe, som er blevet en smule halvlunken, da der lige skulle ordnes noget halvpraktisk i form af bleskift m.m…. Som tilbehør til kaffen i form af noget sødt (mama really needs some sugar), kunne det ikke være mere perfekt, at jeg i fredags bagte de her græskar cookies. At jeg så ved et uheld valgte at brænde den ene halvdel af mine cookies på, snakker vi ikke højt om.
Du skal bruge:
50 g græskartern
50 g kokosolie
40 g brun farin
40 g friske dadler
10 g havregryn
30 g hirseflager (kan erstattes af havregryn)
85 g hvedemel
1 nip salt
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk vaniljepulver
1 tsk nelliker
1 tsk ingefær
2 tsk revet citronskal
Tænd ovnen på 200° Og bag græskarternene i 20 min tid. Blend dem derefter med kokosolie og friske dadler til det bliver til en ensartet pure. Bland de resterende ingredienser deri og stil cookiedejen på køl i ca. 30 min. Imens kan du skrue ovnen ned på 170°. Tril små kugler, som du maser flade på bagepapiret. Bag dem i ca. 11-12 min.
Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu