Græskar cookies

Chokoladepålæg med sorte bønner

Som overskriften lyder, har jeg været igang med at lave en sundere udgave af Nutella. Dog synes jeg ikke, at man skal sammenligne, tværtimod. Denne opskrift er billig og super nem at lave – billig fordi den ikke indeholder nogen form for nødder. (Det er så bund ærgerligt, at vores afgift på nødder er så høj herhjemme i Danmark, og det er besmt ikke blevet billigere.) Udover det, indeholder den få ingredienser, og du bestemmer selv, om du ønsker at give den lidt ekstra pikant.

IMG_0267

Du skal bruge:

1 ds sorte bønner

1 spsk kakaopulver

1 spsk kokosolie

60 g smeltet mørk chokolade

10 friske dadler

1 tsk kanel

1 tsk vaniljepulver

1 nip salt

1-2 tsk citronsaft/appelsinsaft

Revet skal fra 1 øko appelsin

Blend alle ingredienserne sammen til en grov eller ensartet masse. Smag den til med kanel og citron/appelsinsaft. Rør eventuelt kakaonibs i massen, for at give den lidt crunch. Opbevar dit chokoladepålæg på køl.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Græskar cookies