Anmeldelse af Snackboxens indhold fra Vegan and Snacks

Spaghetti tofunara

Dagen nærmer sig den 8 marts. Ja, det er jo så allerede imorgen. Som tidligere skrevet lige her, er jeg blevet lokalkoordinator for Mad med Medfølelses afdeling i Aalborg, og hvis du befinder dig i Aalborg klokken 11:30 og 16:30’ish vil der i byen (tæt på hovedbiblioteket) være uddeling af cookies og soyabrikker fra Naturli’. Vi står klar til at sige hej til dig og dette sker netop på grund af at vi fejrer Marts med Medfølelse. Så kig endelig forbi, hvis du alligevel er i byen.

Udover det vil jeg her vise jer, hvad man kan bruge sin røgede tofu til. Jeg er ikke så god til at bruge tofu, og det er nok derfor, at det ikke er noget, som jeg har på lager, men når jeg så har, ender det oftest altid med at være den røgede tofu. Det er nok den, som jeg bedst kan lide. Der findes rigtig mange varianter af tofu og nogle ligger i en skøn marinade, men dem har jeg ikke været så heldig at smage endnu.

Hvis du ikke har nogen idé om, hvor du kan finde get tofu så fortvivl ej. Rigtig mange Aldi butikker mandet over har fået veganske spread, pølser og lign. på deres hylder og rygtet siger, at de også har røget tofu, så tjek endelig den lokale Aldi ud og hvis ikke er der flere websteder, der forhandler røget tofu såsom GreenOS.


IMG_4366Tofu Cabonara til 1 person:

 • 1 spsk olie
 • 1 løg
 • 1 hvidløg
 • 1/2 røget tofu
 • 1/2 madlavningsfløde fra Naturli’
 • skallen fra 1/2 citron
 • 1 stor spsk gærflager
 • salt og peber
 • Evt. Revet Violifeost men overhovedet ikke nødvendigt
 • Fuldkornsspaghetti

 1. Sæt en gryde med vand over og tilbered spaghettien efter anvisning på pakken.
 2. Pil og snit dit løg og hvidløg fint.
 3. Kom det på en pande med lidt olie og svits det i 1-2 min.
 4. Tag din røget tofu og skær den i små tern, som du herefter kommer på panden til de øvrige ingredienser. Toften må gerne steges sprød.
 5. Tilsæt gærflager, soya madlavningsfløde og citronskal og hæld de færdigkogte spaghetti med på panden.
 6. Smag retten til med salt og peber og top evt. retten med revet Violife ost inden servering.

Buon appetit ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Snackboxens indhold fra Vegan and Snacks