Kokosis med citron

Chokolademousse med søde kartofler

Chokolademousse – ordet smelter næsten helt på min tunge af bare begejstring. Vi kan vist roligt blive enige om, at jeg er gået i det søde hjørne. Det er nu også svært at lade være, når min kære mand har barsel i januar måned og er hjemme sammen med pigerne og mig. I aner ikke, hvor dejligt det er. Tænk at der i Danmark netop er mulighed for, at fædrene også kan gå på barsel – sikke et privilegie at have – og når jer nu har nævnt chokolademousse én gang, må jeg hellere gøre noget ved sagen. Denne chokolademousse som jeg her idag vil dele med jer læsere vil jeg mene, at man sagtens kan spise med velbehag, for den indeholder søde kartofler. Skulle man tro det, når man ser – og smager den? Nej vel?

img_3824

Du skal bruge:

150 g kogte søde kartofler

1/2 Alpro piskbar soyaflødeskum

50 g mørk chokolade

1 tsk citronsaft

1-2 spsk agavesirup

1 spsk kakaopulver

Skræl og kog kartoflerne møre. Lad dem køle af og mos – eller blend dem til du får en ensartet tekstur. Pisk den piskbare soyafløde til en fast skum og tilsæt agavesirup, vaniljepulver, kakaopulver  og citronsaft. Tilsæt den afkølede kartoffelmos. Smelt chokoladen over vandbad og tilføj det til dit flødeskum alt imens du pisker ingredienserne sammen. Smag den yderligere til med sirup, hvis du ønsker en sødere smag. Hæld moussen i en skål og stil den på køl, hvis du ikke for længst har spist den.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kokosis med citron